Ga verder naar de inhoud

Initiatiefnemers

Het Heldenbos is een initiatief om alle coronahelden te eren. Plant voor maar € 5 ook een boom voor jóuw held en help het bos groeien.

Kristof Malfait & Ignace Bogaert

Vlak na de lockdown besloten Kristof en Ignace om het burgerinitiatief www.bedanktmerci.be op te zetten waarmee ze heel concreet Coronahelden willen steunen. bedanktmerci.be vindt intussen in heel Vlaanderen weerklank door hun acties en ideeën waarmee iedereen zijn appreciatie voor de zorgdragers kan uiten. Met het Heldenbos willen ze daar een permanent karakter aan geven

FOTO Kristof en Ignace

Wannes Van Giel

Wannes Van Giel is de oprichter van bigtrees; een creatief bureau, gespecialiseerd in duurzame communicatie dat achter ondermeer Donderdag Veggiedag zat.

FOTO Wannes

Bert De Somviele

Bert is directeur van BOS+; een natuurorganisatie die strijd om meer en beter bos, hier en in de tropen. Voor de biodiversiteit, het klimaat én voor onze gezondheid. “Zorg dragen voor onze zorgverleners begint bij het creëren van een gezonde leefomgeving; met de aanleg van een nieuwe Heldenbossen dragen we daartoe bij.”

FOTO Bert

Statik

Statik is een online bureau dat op een duurzame manier elke dag het verschil wil maken op het raakvlak tussen mens en technologie. Het Heldenbos was dan ook koren op onze molen. Statik droomt, denkt én doet. Mateloze ambitie, maar met de voeten in de realiteit.

FOTO Statik

Jeroen Wils

Jeroen Wils is een ervaren communicatie-expert en mede-oprichter van Bepublic, een PR-bureau dat zich toelegt op bedrijfsjournalistiek en strategische communicatie.

FOTO Jeroen Wills

Tom Van Hoof

Tom Van Hoof is Chief Growth Officer van IPG Mediabrands, een toonaangevend agency gespecialiseerd in data- en technologiegedreven mediaplanning & -buying.

FOTO Tom Van Hoof

Maak mee het verschil!

Doe een bijdrage en plant ook een boom voor jóuw held.

✓ Plant een boom

✓ Eer een Coronaheld

✓ Zorg voor meer groen